fyld din e-reader med gode billige e-romaner Til forside
Billige eBøger, Åvænget 4, 4320 Lejre, mail: e-roman@billigeeboeger.dk
anmeldelse
gratis download

fyld din e-reader med e-romaner

Det mest enkle er at downloade e-readerfiler til e-readerens browser og derefter blot klikke på e-romanerne og åbne dem i din læser.

 

billige e-bøger af høj litterær kvalitet 39,- pr stk.

STØRRE END LIVET
af Nis Jakob

En skamløst underholdende
roman om alles kamp mod alle i filmbranchen. LÆS MERE

god og billig e-roman

En e-roman: kr. 39,-
KØB e-roman

Hele trilogien kr. 100,-
KØB e-trilogi

Kontakt

Forlaget Billige eBøger
Åvænget 4, 4320 Lejre

Mail: e-roman@billigeeboeger.dk
mob: 28445104

Kom i dialog med forfatteren, Nis Jakob

Når du har læst en af Nis Jakobs e-bøger, vil han gerne høre din mening eller gode ideer, inden vi evt. udgiver en revideret udgave. Måske kommer dine gode ide med i næste udgave af en roman. Måske bliver dit indlæg blandet med andres gode ideer og skaber nye drejninger eller udvidelser af enkelte scener i bøgerne. Har du købt en e-bog og bidraget med din ide i en eller anden form i en ny version af bogen kommer dit navn med i takkekolofonen i den nye særudgave. I kan også deltage som læsegruppe og i fællesskab gå i dialog med Nis Jakob om romanernes univers.

Skriv i emnefeltet: Læserinput til Nis jakob

Skriv 100 ord om det du ønsker skal med i næste version af romanen.

FAQ
Hvordan downloader og læser man en e-bog på computer/e-reader?

Du skal klikke på linket til højre, på den side, der åbner, når du 1)har betalt via Paypal og 2) har klikket på den orange knap (DOWNLOAD DIN E-BOG)

På linket til højre står: download zip mappe med romaner. Når du åbner mappen på din computer, vil du finde filerne. De der ender på på .ePub, skal du bruge medmindre du er Kindle bruger.

Hvis du vil overføre til Amazon Kindle, skal du tage de filer, der ender på .mobi

(Hvis du har fx en iPad, skal du bruge links i venstre spalte (epub)og åbne filerne direkte i ibooks, når de kommer ned på din iPad. Husk du skal tage en e-bog ned ad gangen og vende tilbage til downloadsiden)

Men tilbage til computeren. For at læse på computer skal du downloade det gratis læse program Adobe digital edition, det sker her

Tryk på link i højre side på Adobes side.

Installer programmet og åben epubfilerne:
Ved at trykke på library (lille grafik med bøger) og trykke på den lille trekant med spidsen ned og dernæst ADD item to library

Nu skulle ebogen åbne, og du kan læse i den.

Du kan også overføre filerne til din e-reader fra din pc, hvilket nogle gange er nødvendigt, selvom din reader kan gå på nettet.

God læselyst.