nye
    danske kvalitets e-romaner kun 39,- 3 for 100,-
Nis jakob e-bøger, iPad,
      ereader, billig, romaner
Billige eBøger, Åvænget 4, 4320 Lejre, mail: e-roman@billigeeboeger.dk
anmeldelse
gratis
      download

Download gratis læseprøve af
hver roman

Klik og få ny litteratur i din e-reader med det samme!

 

Om Nis Jakob

Nis Jakob er født 1961. Han har været bladtegner, rock poet, sanger og har udgivet anmelderroste spændingsromaner på etablerede forlag siden sin debut i 1999. 

Fra 2011 har han udgivet sine romaner på sit eget forlag Billige eBøger og har toppet bestsellerlisterne for ebøger. 

Nis Jakob leverer velskrevne, underholdende og fængende fortællinger, der med både krimi-spænding, humor og sex som brændstof tager fat på livets store og små konflikter og tager læserne på fascinerende rejser ind i det moderne menneskes kaotiske liv. 

Anmelderne har blandt andet skrevet om Nis Jakobs romaner:

"Eminent thriller i højt tempo *****" "Den litterære lydmur penetreret" "ET MINIMESTERVÆRK*****" - "Yderst velskrevet, sproget er smukt, og karaktererne så gennemført levende" - "Fængende. Og forbandet fræk." "Bandsat og knaldhamrende velfortalt" - "6 gyldne ugler ud af 6 mulige" - "frysende, underholdende og tankevækkende thriller"

Glæd dig til store læseoplevelser med Nis Jakob romaner.


Se mere om Nis Jakobs bøger her

 

 

 

billige
      e-bøger af høj litterær kvalitet 39,- pr stk.
god og billig
      e-roman

En e-roman: kr. 39,-
KØB e-roman

Hele trilogien kr. 100,-
KØB e-trilogi

Direkte fra forfatter til læser

Det afgørende for købet af en god bog vil aldrig være prisen. Men har jeg to gode bøger at vælge imellem, vil jeg selv vælge at købe den billigste. Her kan du gøre det vel vidende, at jeg som forfatteren får den samme royalty, som jeg ville få på et af de etablerede forlag, når bogen udkommer indbundet til en pris på ca. 250,-. Her starter prisen med 39,- .

Med e-readeren bliver bøger solgt og distribueret på en ny måde. Amazon sælger i dag flere e-bøger end papirbøger. Og jeg tager som forfatter mod den nye teknologiske mulighed med kyshånd. Det giver mig mulighed for at sælge mine bøger direkte til mine læsere, som til gengæld slipper meget billigt, når de skal have nyudgivet litteratur i deres e-readere.

Prøv selv. Du kan uden beregning downloade læseprøver af romanerne, før du beslutter dig for at købe hele bogen. Det er ligesom i en god bogcafe, hvor du i ro og mag kan sætte dig og bladre gennem bogen og se, om den tænder din nysgerrighed og oplevelsestrang.

 

Rigtig god læselyst
Nis Jakob
Romanforfatter

 


 

 

"Spænding, humor og tragedie. Mine romaner åbner øjne mod samfundet og døre til sindet."

Fortællingen er en fantastisk form, som kan favne og udtrykke de til tider umulige modsætninger mennesker rummer. Alt det forbudte. Alt det vi ikke vil vide af.

Det er derfor, jeg ikke kan lade være med at skrive. Det giver mig og og senere mine læsere mulighed for at møde og udforske nogle af de konflikter, som vi alle bærer rundt på. Den smerte vi møder, den fortvivlelse vi står ansigt til ansigt med, vores sorte skyggesider og de dæmoner, der ind i mellem styrer os.

Men selvfølge også den euforiske glæde. Kærlighedens kraft. Det uudsigelige i en andens blik. Meningen med det hele. Det er det, den gode historie bringer os en lille smule tættere på. Litteratur kan ikke forandre verden, men den kan forandre mennesker.

Brug tiden på det, der betyder noget. En dag er det forbi.

Nis Jakob

Billige eBøgers blog

Billige eBøger på facebook